HOME

ACTUEEL

ARCHITECTUURSTUDIO BOKRIJK 

 

De ABC-Architectuurstudio is een hele zomer lang te gast in het Openluchtmuseum Bokrijk. 
In deze interactieve tentoonstelling kunnen kinderen en volwassenen zelf aan de slag rond thema’s als wonen en bouwen, stad/platteland en de innerlijke en uiterlijke ruimte. Spelenderwijs ontdekken ze de verbiding tussen natuur en architectuur, de geschiedenis van de bouwkunst of de elementen die de kwaliteit van ruimtes bepalen.
Een grote verzameling aan constructiematerialen, inspirerende boeken en verhalen ondersteunen het plezier om je eigen droomhuis en interieur vorm te geven.
Grote en kleine bouwmeesters van alle leeftijden zijn hartelijk welkom!

PRAKTISCH
Openluchtmuseum Bokrijk – Schuur Loppem
Van 01/07 tot 31/08/2018
Elke dag van 10u tot 17u15

 

INSCHRIJVINGEN SCHOOLBEZOEK ABC-HUIS 2018-2019

 

STUDIO TRANSBOOK
ABC verzamelde een schat aan boeken, visuals, ideeën en prikkelende materialen rond taalspel, leesplezier/leesbevordering en (visuele) vertelkunst.
Typografie, kalligrafie, optische illusie, visuele poëzie, boeken maken, drukken en stempelen … het is slechts een greep uit het ruime aanbod om te spelen met taal/verhaal, te experimenteren met beeld en de talloze combinaties tussen beide. Meer

SCHOOLBEZOEK ABC-HUIS OKTOBER 2018 – JUNI 2019
Reservaties op dinsdag 11/09/2018 om 9u – enkel via de telefoon 02 502 00 27
Meer info over het reservatiesysteem

 

PRIVACY VERKLARING

PRIVACY VERKLARING ART BASICS for CHILDREN

Versie 24/05/2018

ART BASICS for CHILDREN hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy. De persoonsgegevens die we verzamelen, gebruiken we in overeenstemming met de bepalingen van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van 27 april 2016 (ook bekend als GDPR – General Data Protection Regulation). Deze privacyverklaring is opgesteld op 24 mei 2018. Eventuele updates zullen we publiceren op www.abc-web.be.

Lees meer: …

BRUSSELS HORTA PRIZE

De Brusselse Architectuurprijs / Editie 2018

Met trots melden we dat onze infrastructuur voor de uitbreiding van ART BASICS for CHILDREN is genomineerd voor de Horta-prijs in Brussel (Categorie 3: niet-residentieel, privé, openbaar of collectief gebruik). De Horta-prijs is een tweejaarlijkse prijs voor gebouwde projecten met hoge architecturale kwaliteit in de Brusselse regio.

www.brusselshortaprize.be.

POSTA SILENZIOSA 07/2018

Elke eerste dag van de maand stuurt ABC post, “Posta Silenziosa”. Een krachtig beeld, een provocerend citaat, een poëtische gedachte… afkomstig uit de ABC-collectie, en soms gelinkt aan één van onze huidige projecten. Maar meestal zomaar, omdat we u graag verrassen.
Een eye-of heartcatcher, of noem het ‘een gezonde vorm van emotionele irritatie’.

Meld u hier aan als u voortaan Posta Silenziosa wil ontvangen.